LOCKED AWAY - The Nails

(2017. Self Released)

locked_away.jpgGondoltam nézelődök hard-core ügyben a bandcamp-en. Így találtam a Rhode Island-i Locked Away kislemezére.  A zenekar négy főből áll: Zachary - gitár, Josh -basszus,  Matt - dob és Nate -  ének.

A csapat 2016. augusztusában alakult, így elég frissnek mondható. Ez az EP a második közzétett anyaguk. A három számos alig ötperces cucc, elég kemény. Pontosabban: kőkemény.  A metal hard-core minden elemét összehozzák, nyers riffekkel és kiállásokkal, brutális üvöltésekkel kísérve. Feszített, tempó, agresszív ének végig és jól belőhető stílus. Ugyan nem eredeti, de megéri meghallgatni. Azonban, három gond van vele: az egyik, hogy nagyon rövid, a másik, hogy a harmadik számnak olyan hirtelen szakad vége, hogy várnék még valamit, de nem jön. A harmadik, hogy elég sok banda fut és futott ezen a néven.

A link alatt letölthető a bemutatkozó tavalyi EP is. Ajánlom mind a kettőt leszedni, mert úgy sem több ugyan sokkal negyed óránál, de együtt a két lemez számaival jobban "ütnek" a srácok.

https://lockedaway.bandcamp.com/

 

Címkék: Lemezek