LUSTS - Call Of The Void

(2018. Self Released)

lusts---call-of-the-void-front-artwork.jpgAz angol LUSTS-nak  második albuma a Call Of The Void, a debütáló lemezük 2015-ben jelent meg Illuminations címmel. A zenekart egy testvér pár, Andy és James Stone alkotja. Nem fogok sokat írni róluk, meg a lemezről sem, mert nem akarok. Nem azért, mert nem jó, hanem mert tényleg nem akarok. Ez egy pop lemez, egy rohadt jó indie-pop, szinti-pop, angolszász gitárzene ötvözet.

A lemez 12 dalt tartalmaz és egytől - egyig mind tetszett nekem és pont a könnyen emészthetőségük miatt. A legdurvább az, hogy már az első hallgatás után is megakartam újra hallgatni az egész lemezt egyben. Pedig, ez nem annyira jellemző rám. Igazából a mélyebb és nehezebb zenéket, kedvelem, de  a LUSTS gitárpopja megfogott. Nem lehet mindig  csak a  "sötétben" vagy  "nehéz" dolgokon ücsörögni, néha kell nekem is egy kis fény! Nagyon jól össze van a Call Of The Viod-on rázva áthallásként,  egy kis New Order,   The Smiths vagy épp a Pet Shop Boys és még ki tudja mi, ami bevillanhat hallgatás közben. Nekem ezek villantak! Szépen bemásolom ide a szerintem legslágeresebb szám,  a Lost Highway klippjét és minden érthető lesz. Ennyi, most rohannom kell!

Weboldal: http://www.lustsmusic.co.uk

Fbook: https://www.facebook.com/lustsmusic/

Meghallgatáshoz és vásárláshoz linkek: http://hyperurl.co/Lusts-CalloftheVoid?fbclid=IwAR35Upez5jcaq-F7M6KmkNaHKntwd8BRJfth-x-yboKy2MhoamOGOVs7INY

Címkék: Lemezek