HAVIZAJ 128. - 2023. 05. 24. (szerda)

usbcx.jpg

Mint látható a számozásból, a HAVIZAJ eseményei már egy jó ideje futnak. Mindig érdekes, leginkább kísérletezős dolgok kerülnek náluk előtérbe. ez nem lesz másképpen május 24-én sem. A poszt apropója, hogy igazán izgalmas produkciók lesznek a mostani alkalmon. Ezen az estén Willhelm Grasslich (CZ), Johannes Mayer (D), Hetedik típusú találkozás mutatja meg magát. A poszt apropója számomra, hogy Willhelm Grasslich (CZ) is jelen lesz a fellépők között. Korábban az UGFC néven működő projektjét volt szerencsém élőben látni és igen csak erős volt, ezért is nagyon ajánlom. Mire lehet számítani? Leírás a posztban, ha tudjátok támogassátok az eseményt. 

Willhelm Grasslich Cseh audiovizuális művész, író és kísérleti zenész . Olyan projektekből ismert mint az UGFC, Blind Ruler Cursed Land, Surfin’ Bazooka, Medical Cabinet. Vagyis az extrém metáltól a punkig megfordult már, de az indusztriális zenében vagy az ambient ben is otthon van. A Havizajon erősen atmoszférikus etno-ambient hangulatokra számíthat a tisztelt közönség - korai Current 93, Rapoon, NON, Coil vagy Michael Gira (The Body Lovers/The Body Haters) fanoknak itt a helye.

A PLAKÁTON RIFF CLUB VAN, DE A KONCERT NEM OTT LESZ MEGTARTVA.

ugfc.jpg
Hetedik típusú találkozás: közös utód, ember-idegen hibrid teremtése, szexuális úton vagy mesterséges, tudományos módszerek által. Párhuzamos tradíció kutatás hallási fanatikusoknak. Stílushatárok nélküli improvizatív hangfürdő. Jelen utópia szinkronitás a beteg szörnyeknek.
https://lahmacun.hu/shows/hetedik-tipusu-talalkozas
Címkék: Egyebek